Preporučeno

Luksuzne grudi

uz pomoći krema«Wow Bust»

Napravite svoje grudi

magnet za muškarce

i predmet ponosa *

  • Čini grudi čvršćim
  • Poboljšava oblik grudi, čini ga okruglim
  • Pokreće obnovu stanica grudi
  • Pruža preventivnu njegu
Naručiti

O kremi

Zar vam grudi ne odgovaraju? Nažalost, prsa izgledaju lijepo samo u adolescenciji, tada ona postaje sve više sag, nabori se pojavljuju nabora i strije oko prsa.

Ni naporan trening, ni prehrana, ni narodni lijekovi ne daju željeni učinak. Plastična operacija je previše opasna. Što učiniti?

Krema za korekciju grudi«Wow Bust» — proizvod suvremene tehnologije. Najbolje skupine znanstvenika razvile su moderan alat temeljen na fitoestrogenima - učinkovitim analogama ženskih hormona koji su također odgovorni za ljepotu i zategnutost grudi.

Fitoestrogeni su 100% sigurni i ne utječu na hormonalnu pozadinu žena. Ali izravno utječu na stanice grudi, dajući joj svježinu, stane i povećavaju ga u veličini.

Učinak kreme testiran je u brojnim međunarodnim eksperimentima. Krema je apsolutno sigurna i ne utječe nepovoljno na organizam. *

Nezavisno mišljenje liječnika-mamologa

Među mojim klijentima postoji ogroman broj mladih djevojaka kojima su grudi jednostavno u katastrofalnom stanju. Grudi često izgledaju loše zbog neuravnotežene prehrane, ali najčešći uzrok takvih problema je nedostatak estrogena u tijelu.

Ne preporučujem mladim djevojkama da uopće razmišljaju o plastičnim operacijama. Rizično je, skupo i plastika još nije na razini da odete pod nož! Nažalost, ne mogu preporučiti ni vježbe ni narodne lijekove - oni mogu malo poboljšati situaciju, ali samo uz stalnu upotrebu od šest mjeseci do godinu dana, ali učinak neće opravdati napore.

Najoptimalnija za danas smatram upotrebu kreme poput „Wow Bust“, koju preporučujem svojim klijentima. U manje od tjedan dana, 9 od 10 djevojčica primijeti snažne promjene: grudi postaje voluminoznija, elastičnija i zaobljenija. Nisam našao nikakve nuspojave, pa sam hrabro koristio kremu.

Klaudia Voronić
g.Split, liječnik-mamolog

Kako koristiti kremu?

Krema se koristi 2 puta dnevno. Dovoljno je nanijeti kremu na kožu grudi, samljeti je i ostaviti 10 minuta. Krema se trenutno upija i ne ostavlja tragove na odjeći.

Učinak kreme postiže se u roku od 3-5 dana nakon početka upotrebe.

Naručiti

Отзывы покупателей

Katarina, g. Zagreb, 34 godina
Dugo nisam vjerovala u učinak ove kreme. Već dugo patim od kompleksa oko prsa i ova krema mi je oduvijek bila očiju, ali uvijek sam pronašla izgovore i nisam je kupila. Jednom sam odlučila isprobati i počela koristiti«Wow Bust». Nakon 4 dana, već sam mogla oduševljeno pogledati svoj odraz. Prsa su mi postala lijepa, fit i svježa ili nešto slično. Samo sam oduševljena učinkom i već sam uspjela preporučiti ovu prekrasnu kremu svim svojim prijateljima.
Josipa, 27 godina, g. Dubrovnik
Shvatila sam da nema nigdje drugdje kad mi je muž rekao da mi grudi izgledaju kao da su opuštena, nije jasno što. Bila sam tako razočarana kad sam to čula, ali bio je u pravu - sa 27 godina imala sam stvarno promukle grudi, bez i najmanjeg nagovještaja o prošloj ljepoti. Godinu dana odlazila sam u teretanu, radila razne vježbe, ali nisu bile od koristi. Moj muž je jednom donio kremu i rekao da probam. Tjedan dana kasnije, bio je samo u ekstatičnosti, grudi su povećala i postala okrugla, a nije bilo ni traga progibanju! Reći da sam ekstatična znači ne reći ništa. Ako nikad niste čuli«Wow Bust», nemojte ni pomisliti sumnjati, uzimati i koristiti!

Zašto se nama može vjerovati?

Svaka serija kreme testirana je na usklađenost s prihvaćenim standardima. Krema je prošla obveznu i dobrovoljnu potvrdu u Hrvatskoj i Europskoj uniji.

Koja jamstva dobijate?

  • Ne plaćate unaprijed. Plaćanje se vrši samo po primanju robe poštom.
  • Robu dobijate u zatvorenom pakiranju s uputama i svim potrebnim podacima.
sertificate

Cijena danas

*

*prilikom naručivanja tečaja

Do kraja akciji ostalo je:

00
dana
satiminutasekundi

Ostalo je samo km od 100

Sljedeća serija u samo 5 tjedana